„Výchovné“ koncerty pre Materské školy

Keď sme rozmýšľali, ako oživiť bežné koncerty určené pre našich družinárov, skončilo to príbehom o vetríku, ktorý hľadal radosť a našiel ho v umení.

Prvé predstavenie Vetríka dopadlo úspešne. Deti boli spokojné a nakreslili nám veľa krásnych vetríkovských obrázkov. Tak sme sa rozhodli toto naše malé dielko posunúť až za steny našej školskej budovy a potešiť aj iné deti, ako len tie naše.

Dnes, 24. apríla ráno sme pobalili nástroje a kulisy ktoré nám povyrábali naši šikovní výtvarníci, a vydali sme sa do Kútov do Materskej školy, kde sme chceli spolu s vetríkom Ferom urobiť radosť skôlkárom od najmenších tried, až po predškolákov. S nami, učiteľmi išli aj žiaci: Gabko Kudry ml. ktorý zahral na klavír, William Jurkáček išiel s husličkami, Dominik Moro so zobcovou flautičkou, Rebecca Smolárová hrala na bicích, Anetka Lukáčková na gitare, Matúš Tomek na akordeóne, Alex Sýkora na Kontrabase a Martin Vlk na klarinete. V Kútoch nás milo privítali a vydržali až do konca, tlieskali a spolupracovali. Snáď sa to celé podarilo, posúďte sami.

A napísali o nás aj na ich stránku https://mskuty.edupage.org/news/#

Ďalší koncert nás čaká v MŠ Závod.

Ak by ste chceli takýto koncert aj u vás, dajte nám vedieť, a my radi prídeme 🙂